De 10 bedste popsange råbte på fodboldkampe

Når det kommer til pop musik og fodbold, reglerne er ret enkle. Sangen skal have en let kor at synge og være let at tilpasse lyrisk for optimal ros af en klubs spiller, eller fornærmelse af oppositionen. Eller sangen skal være specifik til klubben – ved at henvise til klubbens farver, eller måske er det ved et lokalt band, der er fans, da det er, når Man City tilhængere synge Wonderwall af Oasis.

Hvorvidt den sang er en all-time klassiker uden for fodbold er næppe en overvejelse, men der er tidspunkter, hvor virkelig fantastiske numre bliver en del af terrassen kultur – tilpasset, eller sunget med originale tekster. Som sæsonen når sit klimaks, her er en liste over, hvad vi synes er de 10 bedste – i nogen bestemt rækkefølge.

Vi starter selvfølgelig med Leicester – byen, der gav os, for bedre eller værre, Showaddywaddy, Kasabian, Mark ‘Return of the Mack’ Morrison og Engelbert Humperdinck, og hvis klubben hver neutral ønsker at vinde ligaen. De har suppleret deres utrolige sæson med fine sang af nogle store spor. Glimrende, har koret fra Domenico Modugno sang, Volare, som Dean Martin er dækket, er blevet vendt til en ode til leder Claudio Ranieri ( “Ranieri, Ranieri, kom han fra Italien, til at styre byen”), og yderligere beviser, at Leicester fans har god smag i musik, angriber Leonardo Ulloa får en sang også ( “Oh, hans navn er Leonardo, Leicester nummer 23, ja han koster of ****** formue, men han scorer mål, så det er i orden med mig”) sæt, groft, til Bad Moon Rising ved øverste amerikanske psych-rock band Creedence Clearwater revival.

Teofie – 2012

Til denne liste, men vi plukke Simon & Garfunkel er Mrs Robinson fra deres 1968 album bogstøtter og også filmen kandidat. leicester bruge sangen i ros af deres stjerne midtbanespiller – “Her er til dig, danny drinkwater, leicester elsker dig mere end du vil vide” – men det er en terrasse klassiker, der bruges af mange andre klubber på samme måde.

I denne søde klip, Californiens Beach Boys præsentere sig selv til England i starten af deres karriere, længe før melodien til koret af deres 1966 tilpasning af en Bahamansk folkesang, Sloop John B, blev en 21. århundrede hæftning ved fodboldkampe . Leicester har brugt det (“Vi er toppen af ligaen / han scorer, når han ønsker, Jamie Vardy, han scorer, når han ønsker”), så gjorde Arsenal tilbage i 2007 (“Adebayor, Adebayor, give ham bolden, og han vil score “), og det er ofte brugt af både væk fans til at diss byen, de er i (” Dette byens som *** hul, i wanna go home “), eller af klubber, der netop er blevet forfremmet:” Dette er den bedste tur jeg nogensinde har været på. ”

Dybest set, er sangen blevet slagtet på mange måder, og det er helt over-brugt, men den oprindelige, som var på Pet Sounds, forbliver en absolut perle i pop kanon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*