Hvordan Musik Påvirker Teenagere

Musik er noget, at hver person har sin egen specifikke mening om. Forskellige mennesker har forskellig smag, og forskellige typer af musik har mange måder at forlade en indvirkning på nogen. Det kan være afslappende, ophidser, beroligende, energigivende, og mange flere.

Der er så mange typer af musik derude i dag. Rap, pop, rock, country, indie, alternative, hardcore er nogle af de rigelige typer i verden. Musik udsender enten gode eller dårlige meddelelser, som har store konsekvenser for, hvordan mennesker handler. Folk normalt blive venner med andre, der har en samme musiksmag som resten af de mennesker, de Hangout med, eller det kan være omvendt. Folk kan ikke ønsker at omgås mennesker, der har forskellig smag i musik, fordi de vil argumentere om, hvad de synes er bedre, men dens blot deres egne meninger.

Rap og Rock musik er to meget vigtige typer af musik i verden. De har begge sende forskellige beskeder og hjælpe børn. Teksterne sunget eller rappede af kunstnerne kan være ting foregår i deres eget personlige liv, og mennesker med de samme typer af problemer kan lytte til dem, så de ved deres håb og deres folk som dette derude i verden. Musik kan også tjene som en katalysator for nye ideer. Når folk lytter til de nye ting derude, de lærer forskellige ting foregår i verden, og de bliver mere fordomsfri, fordi de er udsat for forskellige folk som kunstnerne.

Pawel Loj – 2010

En masse mennesker kommer til den konklusion, at rap musik har en meget stor indflydelse på verden. Lytte til teksterne, de normalt centreret omkring sex og narkotika, og dem er emner mange forældre ikke ønsker deres børn at blive involveret i. Mange af de musikvideoer, som rap kunstnere i verden viser disse emner i dem. Undersøgelser viser, at folk, der er mere i rap-musik gør narkotika én gang i deres liv.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*