Pearl Jam udføre “Binaural” i sin helhed på Toronto koncert

Gruppen åbnede deres show med tre hurtige hits – “go” fra Vs., “Do Evolution” fra Yield og “Mind Your Manners” fra Lightning Bolt – inden lanceringen i Binaural s 13 spor. Sættet featured også to dæksler under ekstranummer: John Lennons “Imagine” og Pink Floyds “Comfortably Numb” hvor sidstnævnte Pearl Jam spillede for første gang levende i november sidste år. En komplet sætliste er nedenfor.

Dette er tredje gang Pearl Jam har spillet en hel optage live på denne tur. Tidligere løb de gennem Ti i Philadelphia den 29. og Vs. April i Greenville, South Carolina på April 16th.

acansino – 2006

I oktober 2014 gruppen udførte alle Ingen Code i Moline, Illinois og Udbytte i Milwaukee, mens internationalt Pearl Jam engang spillet Ten på en 1992 show i München og deres selvstændige titlen LP på en 2006 koncert i Torino.

I marts bassisten Jeff Ament optaget til Rolling Stone, at han er “aldrig været en fan” af fulde album forestillinger. “Jeg så Cheap Trick gøre tre albums, og det var forbløffende. Men for det meste jeg ikke har været en fan af det,” sagde Ament. “Da vi gjorde disse albums, var vi på flyet går til showet og Ed sagde:” Hey, hvad synes du om at gøre Ingen Code aften? ” Og så vi dybest set røræg og lært de fem sange, vi ikke havde spillet i 10 år lige før showet. Og det skabte, ligesom, en god spænding. Med den anden eller tredje sang, fans begyndte at indse, hvad vi lavede. Vi kunne mærke det. jeg tror, at vi gjorde det i Milwaukee og Moline var awesome. det var den største ting nogensinde. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*